Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

21 February 2023, kl. 07:45, Piteå

Kompetensförsörjningsfrukost under Piteå Business Tour

Varmt välkommen till er frukost där vi kommer att prata om näringslivets behov av kompetensförsörjning och hur Campus Piteå kan hjälpa till.

Boka din frukost här

Boka din plats här

Kompetensförsörjningsfrukost under Piteå Business Tour

Campus Piteå bjuder på frukost där vi pratar om kompetensförsörjning och hur vi kan bidra till näringslivets kompetensförsörjningsbehov. Efter frukosten finns det en minimässa med ett nytt aktivitetsnätverk för kompetensförsörjningen i Piteå och avslutningsvis kan den som önskar få en guidad tur runt Campuset. Campus Piteå bjuder på frukost.

Hållpunkter:

Klockan: 7:45- 8:00 – Frukostmingel
Klockan: 8:00- 8:30 – Presentation
Klockan: 8:30- 9:00 – Minimässa med aktivitetsnätverk för kompetensförsörjningen i Piteå
Klockan: 9:00- 09:15 – För den som önskar en rundtur på Campus Piteå.

OM EVENEMANGET

Piteå Business Tour som arrangeras 20–24 februari är en vecka där olika branscher och företag får mötas, nätverka och skapa affärer. Under veckan görs ett flertal stopp hos olika företag där alla har ett fastställt tema. Konceptet kommer från Paris Dakar-rallyt där tävlingen genomförs på olika delsträckor under ett antal dagar för att sedan avslutas under festliga omständigheter.

Det är fritt fram att boka in sig på ett eller flera stopp under veckan och samtliga programpunkter är gratis att delta på.

Läs mer om Piteå Business Tour här: https://piteabusinesstour.se/ 

 

Minimässa med

Lernia, Luleå tekniska universitet, Nordisk kompetens, Accreatus, CLUSTERA, Nyföretagarcentrum Nord, Iris, Kompetenslaget och Piteå Science Park

Kompetensförsörjningsfrukost under Piteå Business Tour

Datum (sista dag)

Adress

Campus Piteå, Kunskapsallén 14, Sparbankssalen