Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

05 May 2023, kl. 14:30

Företagsinbjudan till After School

Företagsinbjudan till After School

Vi arrangerar regelbundet After School för studerande i Piteå. Vi har märkt att många företag i Piteå söker sommarjobbare. Samtidigt som vi har uppfattat att fler och fler studenter på Musikhögskolan vid Luleå tekniska universitet stannar kvar över sommaren. Vi tror att det kommer att slå rekord av studenter som stannar kvar över sommaren. Dessutom har många av studenterna inte hunnit med att skaffa sommarjobb än. Därför passar vi på att bjuda in er företag med sommarjobbserbjudande till våra After School. Evenemanget kommer att äga rum i Piteå Science Parks korridor på campus den 5:e maj, mellan kl. 14:30-17:00.

Vårt evenemang kommer att vara en fantastisk möjlighet för er att träffa duktiga och ambitiösa studenter. Ni kommer att ha möjlighet att mingla runt och presentera ert företag och era sommarjobb, samt att diskutera karriärmöjligheter och framtida samarbeten med kandidater.

Vi kommer att erbjuda er ett ståbord och plats för att sätta upp en rull-up. Dessutom kommer vi att bjuda på fika, så att ni kan nätverka med studenter och andra deltagare.

För att anmäla er till evenemanget, vänligen svara på detta mejl senast den 1:a maj. Vi ser fram emot att träffa er på vår campus och att hjälpa er att hitta glada sommarjobbskandidater!

Evenemang av

Campus Piteå

Datum

Datum

Plats

Piteå Science Parks korridor

Anmäl intresse och för frågor, kontakta:

Greta Wimander Campusstrateg

0703028222 (Öppnas i ett nytt fönster)greta@campuspitea.se (Öppnas i ett nytt fönster)