Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

27 October 2023, kl. 14:30

After School i oktober för andra gången

After School i oktober för andra gången

Vi är glada att bjuda in dig till en inspirerande och givande eftermiddag fylld med möjligheter till nätverkande och givande samtal. Efter två tillfällen är det dags för höstens tredje ”After School”, och denna gång har vi ännu fler spännande möjligheter att erbjuda.

På detta evenemang har vi nöjet att välkomna några av våra fantastiska partners från näringslivet, som ser fram emot att dela med sig av sina erfarenheter och insikter. Detta är en perfekt chans för dig att mingla och interagera med representanter från olika organisationer. Ta tillfället i akt att knyta kontakter och diskutera allt från projekt och entreprenörskap till karriärmöjligheter och framtidsutsikter.

Vi ser fram emot en avslappnad och lättsam atmosfär där du kan mötas över en kopp kaffe och några goda snacks. Detta är en utmärkt möjlighet att både lära känna våra partners och andra likasinnade studenter, och kanske till och med hitta nya samarbetsmöjligheter.

Oavsett om du är intresserad av att starta ditt eget företag, utforska olika karriärvägar eller bara vill utöka ditt professionella nätverk, är detta evenemang platsen för dig. Ta med dina frågor, idéer och entusiasm, och låt oss tillsammans skapa en givande och givande eftermiddag.

Vi ser fram emot att träffa dig på höstens tredje ”After School”!

Detta samarbete möjliggörs genom Framtid Campus Piteå-projektet, som finansieras av Piteå kommun, PIKAB och Sparbanken Nord.

Evenemang av

Campus Piteå

Datum

Datum

Plats

Piteå Science Parks korridor

För frågor, kontakta:

Greta Wimander Forsknings och utvecklingsstrateg

0703028222 (Öppnas i ett nytt fönster)greta@campuspitea.se (Öppnas i ett nytt fönster)