Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

01 December 2023, kl. 14:30

After School i december

After School i december

Vintern och julen närmar sig med stormsteg och vi närmar sig slutet på en spännande termin fylld med lärande och utveckling. För att avsluta terminen på bästa sätt och samtidigt öppna dörrarna till nya möjligheter, vill vi bjuda in dig till en avkopplande och givande eftermiddag.

Under After school kommer vi att erbjuda en avslappnad och trivsam atmosfär där du har möjligheten att mingla och träffa våra partners. Detta är en utmärkt chans att knyta kontakter och diskutera ämnen som intresserar dig. Vi tror på att lärande inte bara sker i klassrummet, utan också genom att interagera med människor som delar din passion och vision.

Vi kommer att servera kaffe och läckra snacks, så du kan slå dig ned och njuta av goda samtal med andra studenter, partners och inspirerande individer. Ta chansen att prata om projektidéer, diskutera möjligheten att starta ditt eget företag, och få insikter om olika karriärvägar som ligger framför dig.

Detta samarbete möjliggörs genom Framtid Campus Piteå-projektet, som finansieras av Piteå kommun, PIKAB och Sparbanken Nord.

Evenemang av

Campus Piteå

Datum

Datum

Plats

Piteå Science Parks korridor

För frågor, kontakta:

Greta Wimander Forsknings och utvecklingsstrateg

0703028222 (Öppnas i ett nytt fönster)greta@campuspitea.se (Öppnas i ett nytt fönster)