Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

29 november 2022, Nyheter

Vill du hjälpa oss att berätta om och utveckla studentlivet på Campus Piteå?

Vill du hjälpa oss att berätta om och utveckla studentlivet på Campus Piteå?

Campus Piteå är en plats för framtidens lärande. Här kan du studera musik, ljudteknik, scenproduktion och dans på högsta nivå med konserthuset Studio Acusticum som din hemmascen. Det finns också ett brett utbud av YH-utbildningar. En plats full av möjligheter med ett studentliv där du har nära till det mesta – skolan, evenemang, till varandra, city och naturen. Nu söker vi dig/ en ung kreatör som vill jobba med att berätta om och utveckla Piteås studentliv så att det blir ännu härligare.

Om uppdraget

Vi söker en ung kreatör som redan idag har kontakt med studenter och unga i Piteå. Du kanske själv studerar på Campus Piteå och är intresserad av att ha ett extraknäck? Din roll blir att uppdatera Campus Piteås sociala medier med innehåll som beskriver studentlivet i Piteå och att skapa aktiviteter för studenter och unga i Piteå. Arbetet innebär stor flexibilitet och du har möjlighet att vara med och påverka hur du lägger upp dina arbetsdagar. Du kommer att jobba tillsammans i ett team med Campus Piteås campusstrateg och kommunikationsansvarig.

Tjänsten är på deltid 25 % mellan februari och maj och vi ser gärna att du fakturerar oss.

Kvalifikationer och erfarenheter

En stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, men vi ser gärna att du känner dig trygg i att publicera saker på sociala medier och kan uttrycka dig väl i skrift. Om du har erfarenhet av att arrangera eller jobba på event i någon utsträckning är det ett plus.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarsfull person som är självgående i ditt arbete och samtidigt har lätt för att samarbeta med andra. Du är social och har lätt för att få kontakt med nya människor.

Om Piteå Science Park

Piteå Science Park är ett värdegrundsstyrt företag som brinner för att skapa nytta för andra, drivs av att utmana oss själva och andra genom att se saker i nya perspektiv och vi gör saker med hjärtat, för lust är en naturlig drivkraft i vårt arbete.

I bolagets fyra verksamheter Innovationsarenan, inkubatorn Go Business, konserthuset Studio Acusticum och Campus Piteå möts olika perspektiv och kompetenser för att generera nya idéer, lösningar och upplevelser som gör Piteå och norra Sverige starkare och intressantare.

Så här ansöker du om uppdraget

Mejla din ansökan med ett personligt brev och CV till greta.wimander@piteasciencepark.se senast 18 december

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Greta Wimander, campusstrateg Piteå Science Park.

Mejl: Greta.wimander@piteasciencepark.se 

Tel: 070-3028222